Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch nodig die flexibel betrokken en in professionele omgeving schoonmaak levert. DSP is schoonmaak specialist op het gebied van professionele schoonmaken voor kantoren en vve,s. als schoonmaakbedrijf uit Den Bosch en omgeving hebben wij in Noord Brabant 40 professionele schoonmakers in dienst. Of het nu gaat over schoonmaakonderhoud van kantoor, glazenwassers, opleveringsschoonmaak, traphal onderhoud of interieurverzorging. DSP schoonmaakbedrijf in Den Bosch en omgeving heeft altijd een betaalbare professionele flexibele oplossing voor uw schoonmaakwerk.

Vakkundig schoonmaken in Den Bosch met oplossingen

Bij DSP Schoonmaak vind u een betaalbaar betrokken vakkundig schoonmaakbedrijf in Den Bosch en omgeving. Voor schoonmaak in Den Bosch van kantoren (kantoorpand) of VVE vereniging van eigenaren. en VVE beheerders volgens vooraf afgesproken werkinstructies op papier of tablet met maandelijkse schoonmaak controles door rayonmanager, DSP Schoonmaak is werkzaam in alle grote steden in Brabant waaronder Den Bosch Rosmalen Waalwijk Tilburg Breda Eindhoven DSP Schoonmaak voert maandelijks controles uit voor de kwaliteit van de interieurverzorging

Schoonmaak Den Bosch

Het Schoonmaakbedrijf in Den Bosch voor professionele schoonmaak van kantoren vereniging van eigenaren ( schoonmaak traphallen ) onderwijs ( scholen ) en particulieren DSP Schoonmaakbedrijven heeft voor elke schoonmaak een oplossing

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een van de specialisaties van DSP of het nu gaat over het machinaal schrobben van garages of het strippen reinigen en conserveren van linoleum of marmoleum DSP heeft de juiste methoden voor het klaren van de schoonmaakklus in Den Bosch.
Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Den Bosch: DSP Schoonmaak

Kantoor schoonmaken als schoonmaakbedrijf in Den Bosch volgens een vooraf afgesproken werk schema. Waar alle professionele flexibele betrokken schoonmaak in Den Bosch dagelijks of wekelijkse reiniging de volle aandacht krijgen. DSP gaat verder dan alleen schoonmaakonderhoud, ook de glasbewassing van uw kantoorpand kunnen wij voor u verzorgen, tevens zijn alle schoonmaakmiddelen vuilniszakje,s en reinigingsbenodigdheden inbegrepen.

Schoonmaakdienst

Kantoor Schoonmaak is belangrijk voor de algemene ruimtes zoals het dagelijks schoonmaken van toiletruimtes volgens vooraf bepaalde werkinstructies, een schoongemaakt bureau het stofzuigen van tapijt of het vlak moppen van harde vloeren, ook het gescheiden afval inzamelen zoals papier en restafval. Bij de schoonmaakdiensten van DSP  zijn alle middelen inbegrepen ook vuilniszakken in verschillende maten.

VVE Schoonmaak en VVE Beheerders Den Bosch

VVE Schoon? het schoonmaken van traphallen en trappenhuizen in Den Bosch voor Vereniging van Eigenaren daarbij moet u denken aan schoonmaakonderhoud glasbewassing of een service contract voor riool keuken afvoer of wc verstoppingen

VVE Schoonmaak Vereniging Van Eigenaren

VVE Schoonmaken en Beheerders ( Vereniging van Eigenaren ) hebben algemene ruimtes die met regelmaat schoonmaak behoeven DSP kan het schoonmaakonderhoud uit handen nemen van uw appartementencomplex of wel traphallen en trappenhuizen. De bewoners samen met de beheerders stellen een aantal uren vast voor de schoonmaak en de kwaliteitseisen DSP verwerkt deze in een werkprogramma die tot op de puntjes zal worden uitgevoerd.
Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Riolering Verstopt Bel 073-5114425

Riool verstopt in Den Bosch uw wc, gootsteen of keuken afvoer loopt niet meer door, bel direct DSP voor een snelle en betaalbare ontstopping, de kosten voor het riool of wc ontstoppen zijn voor het eerste uur € 69,95 incl. btw en 3 maanden garantie

Glasbewassing Den Bosch Voor Bedrijven En Instellingen

Zoekt u een glazenwasser in Den Bosch die de ramen wast voor kantoor appartementencomplex of winkelcentra. DSP heeft alle middelen in eigen beheer zoals ladders osmose (tuckersysteem) tot een hoogte van 18 meter maar ook een hoogwerker tot een werk hoogte van 20 meter.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch
Schoonmaakbedrijf Den Bosch

DSP Schoonmaakbedrijf

Uw Schoonmaakbedrijf in Den Bosch is sinds 2001 actief in de schoonmaak branche, eerst als onderaannemer daarna zijn wij met succes eigen schoonmaakwerk gaan uitvoeren. Eerst in de regio van s-Hertogenbosch daarna ook in Rosmalen,Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Breda, en Oosterhout. Ons streven is een betaalbare schoonmaakdienst uit te voeren waarbij de kwaliteit hoog is, met maandelijkse kwaliteitscontroles en een gedegen werk programma volgens het SVS (Stichting Vorming Schoonmaak)