Scholen Schoonmaken

Een hygiënische en schone school is waar kinderen ouders en leerkrachten beter leren en presteren. Het veilig en hygiënisch onderhoud voor kinderen in het onderwijs valt ook onder het schoonmaken van scholen DSP zorgt hiervoor. Het is algemeen bekent dat een kind maar ook de leerkracht in een hygiënische school betere presentaties leveren. Voor goede schoonmaak in het onderwijs zijn wij een goede partner voor uw onderwijsinstelling.

Professioneel scholen schoonmaken

Scholen schoonmaak is erg belangrijk voor de hygiëne in het onderwijs en beter presteren. Voor een vakkundige schoonmaak van een school gebruiken onze schoonmakers een kindvriendelijk schoonmaakrooster. DSP levert schoonmaakdiensten aan basisscholen voortgezet onderwijs en andere soorten onderwijsinstellingen. Ook voor ouders is een schoon kindvriendelijke leeromgeving erg van belang voor de ontwikkeling van het kind. Voor de schoonmaak van scholen zit u bij ons goed.

Vakkundig schoonmaken school

Professionele schoonmaak voor scholen kunnen de schoonmakers van DSP schoonmaakbedrijf dagelijks voor u verzorgen. Het schoonmaken van een schoolgebouw is een vak apart. Het reinigen van schoolgebouwen is niet alleen de binnenkant zoals toiletgroepen en klaslokalen. ook de buitenkant moet op zijn tijd gereinigd worden zoals glasbewassing en in sommige gevallen graffiti reiniging. Voor vakkundige schoonmaak van scholen bent u bij DSP aan het juiste betaalbare adres.

Hygiëne in het onderwijs is maatwerk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw basisschool of voortgezet onderwijs. Bij ons vind u een bedrijf die schoonmaak en hygiëne op scholen hoog in het vaandel heeft. Wij leveren dagelijkse schoonmaakdiensten aan onderwijsinstellingen zodat kinderen en leerkrachten beter presteren. Zowel de schoonmaak bij basisscholen en kinderdagverblijven zetten wij ons in met hart en ziel.

DSP Schoonmaak B.V.

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met schoonmakers door heel Noord Brabant. Dagelijks zijn onze schoonmakers met hart en ziel in de zakelijke dienstverlening actief. Met hart en ziel betekend voor de volle 100% en nog een stapje extra. Wij zijn actief in alle Brabantse locaties o.a. in Den Bosch en Tilburg maar ook in Eindhoven en Breda.

Offerte op maat

Voor een op maat gemaakte schoonmaak offerte belt u met 073-5185816