Dagelijks Schoonmaakonderhoud

Door het nieuwe coronavirus hebben wij als schoonmaakbedrijf alle soorten dagelijkse schoonmaak aangepast i.v.m. extra desinfectie. Het corona nieuws in de schoonmaakbranche is ook DSP niet ontgaan vooral voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud. Wij hebben direct bij het uitbreken van covid-19 de reguliere schoonmaakwerkzaamheden en middelen aangepast. Regulier schoonmaken van deurklinken wasbakken en toiletruimtes, maar ook trapleuningen bureaus.

DSP schoonmaakdienst is specialist in bedrijfsschoonmaak

De noodzaak voor vaker extra hygiënische reiniging en desinfectie te gebruiken bij covid-19 is hoog. Bij DSP Schoonmaak betaalt u hiervoor geen extra kosten, wij vinden het belangrijk dat dit virus zo snel mogelijk weg is. Ook ons personeel is flink onder handen genomen met persoonlijke beschermingsmiddelen van mondkapjes tot latex handschoenen. Zo zorgen wij samen met onze klanten en personeel voor een gezonde omgeving of kantoor.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Wanneer uw bedrijf of kantoorpand regelmatig schoongemaakt word spreekt men van dagelijks schoonmaakonderhoud? Elke dag word de kantoorruimte volgens een schoonmaaklijst schoongehouden. Voor het dagelijkse schoonmaak van kantoren tijdens het corona virus houden wij de regels van het RIVM in acht. wij houden 1,5 meter afstand en bij betreden kantoorruimte desinfecteren wij onze handen.

DSP inschakelen voor schoonmaak en dagelijks onderhoud

DSP brengt uw bedrijf of kantoorpand volledig in kaart. We kijken per bedrijf wat er nodig is voor de schoonmaakwerkzaamheden. Er zijn verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor desinfectie van harde oppervlakte tijdens dagelijks schoonmaakonderhoud. zo hebben wij goede ervaring met de producten van Dettol. Ook gebruiken wij middelen op basis van alcohol en andere interieur en sanitair reinigers. Voor de schoonmaak van uw kantoorpand gebruiken wij tevens alle soorten van microvezeldoeken van voor het interieur en vloeren. DSP houd de nieuwste technieken bij, zodra er iets nieuws is op het gebied van schoonmaken en reinigen.

Dank woord zorgverleners en schoonmakers tijdens corona virus

De hulpverleners en schoonmaakpersoneel waren altijd al heel belangrijk. tijdens het corona virus is pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk. DSP Schoonmaak wil daarom alle zorgende bedanken voor de offers die zij voor ons hebben gedaan. diepe respect voor de hulp die zorgmedewerkers en schoonmakers hebben gegeven.

 

DSP Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf te vinden in alle grote steden in Noord Brabant, oa in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Breda!