Schoonmaakonderhoud Corona (Covid-19)

Door corona hebben wij als schoonmaakbedrijf alle soorten  schoonmaakonderhoud aangepast i.v.m extra desinfecteren. Het corona nieuws in de schoonmaakbranche is ook DSP Schoonmaak niet ontgaan. Wij hebben direct bij het uitbreken van covid-19 onze schoonmaakwerkzaamheden en middelen aangepast. Extra aandacht voor deurklinken wasbakken en toiletruimtes, maar ook trapleuningen bureau,s. Een van de schoonmaakmiddelen die wij gebruiken om het corona virus tegen te gaan zijn desinfectietabletten.

Kosten extra schoonmaken en desinfecteren corona virus

De noodzaak voor vaker desinfectie te gebruiken bij covid-19 is hoog. Bij DSP Schoonmaak betaalt u hiervoor geen extra kosten, wij vinden het belangrijk dat dit virus zo snel mogelijk weg is. Ook ons personeel is flink onder handen genomen met persoonlijke beschermingsmiddelen van mondkapjes tot latex handschoenen. Zo zorgen wij samen met onze klanten en personeel voor een gezonde omgeving of kantoor.

Schoonmaak en desinfectie volgens regels RIVM (Covid-19)

Voor het schoonmaken van kantoren tijdens het corona virus houden wij de regels van het RIVM in acht. wij houden 1,5 meter afstand en bij betreden kantoorpand desinfecteren wij onze handen.

Middelen bij desinfecteren dagelijks schoonmaakonderhoud

Er zijn verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor desinfectie van harde oppervlakte. zo hebben wij goede ervaring met de producten van Dettol. Ook gebruiken wij middelen op basis van alcohol en andere interieur en sanitairreinigers. Voor de schoonmaak van uw kantoorpand gebruiken wij tevens alle soorten van microvezeldoeken van voor het interieur en vloeren. DSP houd de nieuwste technieken bij, zodra er iets nieuws is op het gebied van schoonmaken en reinigen.

Dank woord zorgverleners en schoonmakers tijdens corona virus

De hulpverleners en schoonmaakpersoneel waren altijd al heel belangrijk. tijdens het corona virus is pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk. DSP Schoonmaak wil daarom alle zorgende bedanken voor de offers die zij voor ons hebben gedaan. diepe respect voor de hulp die zorgmedewerkers en schoonmakers hebben gegeven.