Dagelijks Schoonmaakonderhoud

Een kantoorruimte schoonmaken? Zelf zorgen voor het interieur of uitbesteden. Een schoon interieur voor uw medewerkers of klanten geeft de gebruikers positieve uitstraling. Schone en hygiënische werkruimte in uw bedrijf is blijk van goed ondernemerschap. DSP het schoonmaakonderhoud laten plegen met een vaste schoonmaakkracht is dan een goed plan. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten bedrijfsschoonmaak. Heeft u interesse in een van onze diensten? vraag dan vrijblijvend een persoonlijke op maat gemaakte offerte aan.

Specialist in bedrijfsschoonmaak

De noodzaak voor vaker extra hygiënische reiniging en desinfectie te gebruiken bij covid-19 is hoog ook als u het uitbesteed. Bij elk soort  bedrijfsschoonmaak betaalt u hiervoor geen extra kosten, wij vinden het belangrijk dat dit virus zo snel mogelijk weg is. Ook ons personeel is flink onder handen genomen met persoonlijke beschermingsmiddelen van mondkapjes tot latex handschoenen. Zo zorgen wij samen met onze klanten en personeel voor een gezonde omgeving of kantoor. Kies voor professionele schoonmaakdiensten.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Wanneer uw bedrijf of kantoorpand door onze schoonmaakkrachten van DSP regelmatig schoongemaakt word spreekt men van dagelijkse schoonmaak. Elke dag word de kantoorruimte volgens een schoonmaakrooster schoongehouden. Voor het dagelijkse schoonmaak van kantoren tijdens het corona virus houden wij de regels van het RIVM in acht. wij houden 1,5 meter afstand en bij betreden kantoorruimte desinfecteren wij onze handen.

Schoonmaakwerk in kantoorruimte

Bij schoonmaakonderhoud zijn onze schoonmaakkrachten u volledig van dienst. We kijken per bedrijf wat er nodig is voor de schoonmaakwerkzaamheden. Er zijn verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor desinfectie van harde oppervlakte tijdens dagelijks schoonmaakonderhoud. zo hebben wij goede ervaring met de producten van Dettol. Ook gebruiken wij middelen op basis van alcohol en andere interieur en sanitair reinigers. Voor de schoonmaak van uw kantoorpand gebruiken wij tevens alle soorten van microvezeldoeken voor het interieur en vloeren. DSP houd de nieuwste technieken bij, zodra er iets nieuws is op het gebied van schoonmaken en reinigen.

Dank woord zorgverleners en schoonmakers tijdens corona virus

De hulpverleners en schoonmaakpersoneel waren altijd al heel belangrijk. tijdens het corona virus is pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk. DSP Schoonmaak wil daarom alle zorgende bedanken voor de offers die zij voor ons hebben gedaan. diepe respect voor de hulp die zorgmedewerkers en schoonmakers hebben gegeven.

 

DSP Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf te vinden in alle grote steden in Noord Brabant, oa in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Breda!