VVE schoonmaak

Ook bij vereniging van eigenaren, vastgoed beheer, wooncomplex en woningcorporaties zijn er vaak een aantal zaken die je met regelmaat moet onderhouden. Buiten het regulier onderhoud zijn er meer schoonmaakwerkzaamheden met expertise nodig voor uw trappenhallen of appartementencomplex. Dan komt u al snel op het gebied van periodiek onderhoud trappenhuizen woningcorporaties en vve schoonmaak. DSP schoonmaakbedrijven maak uw vve grondig schoon en is de ideale partner in uitbesteden van schoonmaakklussen. Neem contact op voor offerte om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

VVE schoonmaak voor vereniging van eigenaren en woningcorporaties

DSP schoonmakers gebruiken een uitgebreide werklijst voor traphal  vve en schoonmaak en onderhoud van wooncomplex op top niveau in Noord Brabant. Voor het uitbesteden en schoonmaken van vereniging van eigenaren (VVE) gebruiken wij een uitgebreide lijst. zo houden wij de schoonmaak vve of uw appartementencomplex, trappenhuizen of wooncomplex samen met VVE beheer prettig en leefbaar. Heeft u op korte termijn een schoonmaakbedrijf nodig voor gemeenschappelijke ruimtes van de V.v.E bel 073-5114425

 

VVE schoonmaak

Schoonmaken voor vve beheer woningcorporaties vastgoedbeheer

DSP is uw visitekaartje en bied diverse schoonmaakdiensten voor traphallen, vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen en vastgoed beheerders.

DSP Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf te vinden in alle grote steden in Noord Brabant, oa in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Breda!