Diensten

DSP Schoonmaakbedrijf is sinds 2001 actief in diensten voor de schoonmaak. Wij bieden professionele schoonmaakdiensten voor bedrijven en particuliere klanten.

Kantoren Schoonmaken

Kantoor Schoonmaak is belangrijk voor de algemene ruimtes zoals het dagelijks schoonmaken van kantoor en toiletruimtes volgens vooraf bepaalde werkinstructies, een schoon bureau het stofzuigen van tapijt of het vlak moppen van harde vloeren, ook het gescheiden afval inzamelen zoals papier en restafval. Bij de schoonmaakdiensten van DSP Schoonmaakbedrijf zijn alle middelen inbegrepen ook vuilniszakken in verschillende maten.

VVE Schoonmaak en Beheerders

VVE Schoonmaken en Beheerders ( Vereniging van Eigenaren ) hebben algemene ruimtes die met regelmaat schoonmaak behoeven DSP Schoonmaakbedrijf kan het schoonmaakonderhoud uit handen nemen van uw appartementencomplex of wel traphallen en trappenhuizen. De bewoners samen met de beheerders stellen een aantal uren vast voor de schoonmaak en de kwaliteitseisen DSP Schoonmaakbedrijf verwerkt deze in een werkprogramma die tot op de puntjes zal worden uitgevoerd.

Glasbewassing

Er zijn verschillende soorten glasbewassing voor kantoor appartementencomplex of winkelcentra DSP Schoonmaakbedrijf heeft alle middelen in eigen beheer zoals ladders osmose (tuckersysteem) tot een hoogte van 18 meter maar ook een hoogwerker tot een werk hoogte van 20 meter.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is belangrijk voor de uitstraling van een object met onze hogedruk aanhanger kunnen wij uw gevels onderhouden en verwijderen van mos, groene aanslag of grijze waas, ook het verwijderen van graffiti behoord tot de mogelijkheden.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een van de specialisaties van DSP Schoonmaakbedrijf of het nu gaat over het machinaal schrobben van garages of het strippen reinigen en conserveren van linoleum of marmoleum DSP heeft de juiste methoden voor het klaren van de klus.

DSP Schoonmaakbedrijf

DSP is uw partner in schoonmaakdiensten voor kwaliteit en betaalbaarheid dagelijkse schoonmaak is er al vanaf € 21,- per uur.

Schoonmaakbedrijf (regio) Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Heusden, Drunen, Waalwijk, Tilburg, Breda, Oosterhout, Eindhoven, Best, Boxtel.