Schoonmaakbedrijf DSP: uw partner in schoonmaken

Een schoon en hygiënische werkomgeving is belangrijk voor bezoekers klanten en medewerkers van het bedrijfspand. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in verschillende diensten voor uw bedrijf. Bij DSP schoonmaak vind u een schoonmaker die uw bedrijfsgebouw van a tot z voorziet van schone werkruimte. Of het nu gaat over dagelijkse incidentele of periodieke schoonmaak van uw gebouw wij staan voor u klaar met hulp.

Wat kost ons schoonmaakbedrijf per uur?

Als u de werkomgeving hygiënisch schoon laat maken door een schoonmaakbedrijf is het van belang wat de kosten per uur zijn. De tarieven zijn afhankelijk of de schoonmaak elke dag of periodiek plaats vinden en het aantal m2 of uren van het kantoor. Het aantal m2 en de frequentie is voor schoonmaakbedrijven een goede meting wat de prijs bedraagt.

Schoonmaken dagelijks of periodiek

VVE Schoonmaken en Beheerders ( Vereniging van Eigenaren ) hebben algemene ruimtes die met regelmaat schoonmaak behoeven DSP Schoonmaakbedrijf kan het schoonmaakonderhoud uit handen nemen van uw appartementencomplex of wel traphallen en trappenhuizen. De bewoners samen met de beheerders stellen een aantal uren vast voor de schoonmaak en de kwaliteitseisen DSP Schoonmaakbedrijf verwerkt deze in een werkprogramma die tot op de puntjes zal worden uitgevoerd.

Glasbewassing

Er zijn verschillende soorten glasbewassing voor kantoor appartementencomplex of winkelcentra DSP Schoonmaakbedrijf heeft alle middelen in eigen beheer zoals ladders osmose (tuckersysteem) tot een hoogte van 18 meter maar ook een hoogwerker tot een werk hoogte van 20 meter.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is belangrijk voor de uitstraling van een object met onze hogedruk aanhanger kunnen wij uw gevels onderhouden en verwijderen van mos, groene aanslag of grijze waas, ook het verwijderen van graffiti behoord tot de mogelijkheden.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een van de specialisaties van DSP Schoonmaakbedrijf of het nu gaat over het machinaal schrobben van garages of het strippen reinigen en conserveren van linoleum of marmoleum DSP heeft de juiste methoden voor het klaren van de klus.

DSP Schoonmaakbedrijven

DSP is uw partner in schoonmaken voor kwaliteit en betaalbaarheid dagelijkse schoonmaak is er al vanaf € 21,- per uur.

Schoonmaakbedrijf (regio)

Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Heusden, Drunen, Waalwijk, Tilburg, Breda, Oosterhout, Eindhoven, Best, Boxtel.