Specialistische reiniging

Ook bij uw bedrijfsgebouwen zijn er vaak een aantal zaken die je met regelmaat moet reinigen. Buiten het regulier onderhoud is er meer schoonmaak nodig voor uw gebouw. Dan komt u al snel op het gebied van specialistische reiniging. DSP is de ideale partner. Neem contact op voor offerte om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialistische reiniging voor bedrijfsgebouwen

Wij gaan graag met u om de tafel om uw  klus te bespreken en een plan van aanpak te maken. Daarbij gaan we stap voor stap uitleg geven voor wat wij voor u kunnen betekenen. Wij nemen graag de specialistische reiniging voor je uit handen. Onze diensten zijn voor scholen, vve,s en instellingen voor de overheid. Wij verzorgen deze diensten in heel Noord Brabant. DSP kan snel schakelen in heel Noord Brabant en omstreken.

 

Specialistische reiniging

Voor alle soorten specialistische reiniging

Verbaas u over ons totaalpakket aan diensten. Bijvoorbeeld schoonmaak zowel regulier als een periodiek klusje en alle soorten specialistische reiniging. Wij verzorgen tapijt gevel graffiti en reiniging met hogedruk volgens een stappenplan. Onze medewerkers gaan secuur en zorgvuldig te werk. Onze mensen hebben voor het reinigen van vloeren een SVS certificaat behaald.

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat precies de kosten zijn voor onze diensten en specialistische reiniging. Wij voorzien u van een prijsopgaaf voor uw gebouw. Neem contact op en we bespreken uw wensen. Daarna krijgt u een op maat gemaakte offerte.