Specialistische reiniging

Ook bij uw bedrijfsgebouwen zijn er vaak een aantal zaken die je met regelmaat moet reinigen. Buiten het regulier onderhoud is er meer schoonmaken met expertise nodig voor uw gebouw. Dan komt u al snel op het gebied van periodiek onderhoud en specialistische reiniging. DSP schoonmaak maak het grondig schoon en is de ideale partner in specialistische schoonmaakklussen. Neem contact op voor offerte om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Specialistische reiniging voor bedrijfsgebouwen

Wij gaan graag met u om de tafel om uw specialistische reiniging te bespreken en een plan van aanpak te maken voor uw bedrijf. Daarbij gaan we stap voor stap uitleg geven voor wat wij voor u kunnen betekenen. Wij nemen graag de specialistische schoonmaak voor je uit handen. Ons schoonmaakbedrijf met specialistische kennis zijn voor scholen, kantoorpanden, vve,s en instellingen voor de overheid. Wij verzorgen deze schoonmaakdiensten in heel Noord Brabant. DSP schoonmaak kan snel schakelen in heel Noord Brabant en omstreken.

 

Specialistische reiniging

Voor alle soorten specialistische reiniging

Verbaas u over ons totaalpakket aan specifieke diensten. Bijvoorbeeld schoonmaak zowel regulier als een periodiek klusje en alle soorten specialistische reiniging.

  • Tapijt reiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Kauwgom verwijderen
  • Gevel reiniging
  • Luchtkanaalreiniging
  • Stoomreiniging
  • Gemeente reiniging
  • Ontstoppingen

Schoonmaken met gespecialiseerde expertise

Wij verzorgen telescopische glasbewassing, tapijtreiniging gevel graffiti en reiniging met hogedruk volgens een stappenplan. Onze medewerkers gaan secuur en zorgvuldig te werk. Onze mensen hebben voor het reinigen van vloeren een SVS certificaat behaald.

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat precies de kosten zijn voor onze gespecialiseerde diensten en specialistische reiniging. Wij voorzien u van een prijsopgaaf voor uw gebouw. Neem contact op en we bespreken uw wensen. Daarna krijgt u een op maat gemaakte offerte.

DSP Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf te vinden in alle grote steden in Noord Brabant, oa in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oosterhout, Breda!