Opleveringsschoonmaak door DSP

Een opleveringsschoonmaak word vaak gedaan na een verbouwing van diverse ruimtes tot de definitieve oplevering. Het doel van een opleveringsschoonmaak is in vele ruimte de puntjes op de I zetten. Het kan gaan om kantoorpanden scholen fabrieken of andere bedrijfsruimte.

Een opleveringsschoonmaak is schoonmaken na verbouwing, renovatie tot de sleutel overdracht duurt de oplevering? deze schoonmaak word ingezet bij nieuwbouw verhuizing of woningontruiming. De ruimte is nu compleet gerenoveerd? DSP komt dan graag de opleveringsschoonmaak verzorgen

Direct bij DSP een opleveringsschoonmaak in plannen

Schakel ons in voor een opleveringsschoonmaak van uw verbouwingen, bouwproject, kantoorpanden of ruimte die opgeleverd dienen te worden. wij hebben specialisten met verstand van zaken. Wilt u weten wat DSP voor uw bouwlocatie kan betekenen bel 073-5114425. wij kunnen de schoonmaak verzorgen van uw bouwketen en bouwterrein.

Opleveringsschoonmaak

Professionele opleveringsschoonmaak na verbouwing

Een goede schoonmaak van de badkamer of het ontkalken van tegelwanden na een renovatie of verbouwing van huis of bedrijf geeft een frisse start. Ook tijdens een professionele verbouwing kunt u op de expertise rekenen van DSP. Vakkundig schoonmaken na renoveren van bedrijven kantoorpanden of nieuwbouw huizen van een woningcorporatie DSP is uw partner in schoon.

Offerte aanvragen bij DSP

Bent u benieuwd naar de kosten voor een opleveringsschoonmaak? neem contact op met op 073-5114425.