Glasbewassing

Ramen wassen draagt bij aan de uitstraling van het exterieur van uw kantoorpand. De glazenwasser geeft een fris en stralend resultaat aan het exterieur aan uw bedrijfspand die u als ondernemer of beheerder voor ogen heeft. Goed gewassen ramen geven net iets meer chic aan uw kantoorgebouw of pand. Wilt u voor de glasbewassing kun je de beste glazenwasser inschakelen bel DSP voor schone ramen. De telescopische glasbewassing geeft een heldere en streeploze glaspartij. Onze glazenwasser heeft ruime ervaring als vakman voor glasbewassing van uw ramen. Bel voor offerte voor de mogelijkheden 073 5185816.

Telescopische Glasbewassing

Frisse ramen geven het exterieur van uw bedrijf of pand een professionele uitstraling. Voor de glasbewassing van vereniging van eigenaren gebruiken wij een uitgebreide werklijst. zo houden wij de schoonmaak en glasbewassing van uw appartementencomplex, trappenhuizen of wooncomplex samen met VVE beheer prettig leefbaar uitstralen. Heeft u op korte termijn een glazenwasser nodig voor uw ramen bel 073-5185816

Glasbewassing

Professionele Glazenwasser

Voor een goede uitstraling van het exterieur van het pand kiest u voor de beste glazenwasser. Buiten professionele glasbewassing aan uw pand kunnen ook de gevel reinigen. Door gebruik te maken van specialistische reiniging van het exterieur van bijvoorbeeld damwand of gevelpanelen te reinigen. Maar ook een schoon interieur van uw kantoorpand kunnen we verzorgen. bijvoorbeeld het schoonmaken van vve en kantoren van het pand. Ook de moeilijk bereikbare hoge ramen binnen uw kantoorpand kunnen we schoonmaken met een kleine telescoopsteel.