Interieurverzorging

Uw interieur ruimte schoon laten maken en houden doet u met onze hulp voor interieurverzorging. DSP schoonmaak is actief in het interieur van kantoren, instellingen, vve,s en huis. De vakmannen en vrouwen van DSP schoonmaak verzorgen het interieur van uw huis, kantoorpand of vereniging weer een prettige ruimte word. Voor goed reinigen van uw bureau tapijt of totale schoonmaken van toiletgroepen of glas. Wij nemen de totale interieurverzorging uit handen van bedrijfsruimte, huizen en kantoorpanden. Bent u benieuwd geworden naar onze interieurverzorging of diensten voor vlijmscherpe tarieven vraag offerte aan.

Wat verzorgd DSP tijdens de interieurverzorging

DSP is gespecialiseerd in grondige schoonmaak van diverse ruimte bijvoorbeeld kantoren instellingen en huizen. Wij zijn specialisten in het reinigen van bureau,s tapijten toiletten sanitair en beglazing. Onze schoonmakers reinigen het interieur van uw kantoor, vve of instelling of dat het hen eigen huis is. Voor de kantoorschoonmaak van het interieur gebruiken wij milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn verantwoord voor mens en milieu ook het scheiden van afvalstromen word door ons verzorgd.

Uw schoonmaak en interieurverzorging in goede handen

De specialisten van DSP nemen de totale interieur schoonmaak volledig uit handen. Elke specialistische schoonmaakklus voor kantoorpanden kunnen wij voor u verzorgen naar volle tevredenheid. Omdat onze medewerkers SVS gecertificeerd zijn zal het eind resultaat altijd tot tevreden klanten leiden. Of het nu gaat om schoonmaken van kantoorpanden, overheidsinstellingen, vereniging van eigenaars of scholen bij ons word iedere klant als koning behandeld. Ons schoonmaakpersoneel heeft diverse trainingen genoten voor klant vriendelijkheid en flexibele situaties.

DSP verzorgd een schoon interieur

Bent u benieuwd naar de kosten van interieurverzorging of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Bel voor offerte 073-5114425. Na het maken van een afspraak bekijken wij uw object en ontvangt u een zeer scherpe prijs. Meerdere professionele schoonmaakdiensten bij ons bedrijf zijn bijvoorbeeld: vve schoonmaak of specialistische reiniging maar ook woningontruiming van volledig interieur.