Schoonmaakbedrijf Drunen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Drunen voor uw bedrijfspand? Bij DSP vind u een schoonmaakspecialist voor bedrijf en diverse dienstvelening. Of het nu gaat over periodieke of dagelijkse schoonmaak, glasbewassing, interieurverzorging voor bedrijven en vve wij staan klaar om u te helpen.

Schoonmaakonderhoud Drunen

Schoonmaakbedrijf Drunen voor schoonmaak van kantoren vereniging van eigenaren ( schoonmaak traphallen ) onderwijs ( scholen ) en particulieren DSP Schoonmaakbedrijven Drunen heeft voor elke schoonmaak een oplossing

Schoonmaak Drunen

Schoonmaakbedrijf Drunen is sinds 2001 actief in de schoonmaak branche, eerst als onderaannemer daarna zijn wij met succes eigen

schoonmaakdiensten gaan uitvoeren. Eerst in de regio Den Bosch daarna ook in Rosmalen, Vught, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Breda, en Oosterhout.

Ons streven is een betaalbare schoonmaakdienst uit te voeren waarbij de kwaliteit hoog is, met maandelijkse kwaliteitscontroles

en een gedegen werk programma volgens het SVS (Stichting Vorming Schoonmaak)

Schoonmaak

Kantoren Schoonmaken Drunen Dagelijks Of Periodiek 

Kantoor schoonmaak Drunen volgens een vooraf afgesproken werk schema waar alle schoonmaakdiensten dagelijks of wekelijkse schoonmaak de volle aandacht krijgen. DSP gaat verder dan alleen schoonmaak, ook de glasbewassing van uw kantoorpand kunnen wij voor u verzorgen, tevens zijn alle schoonmaakmiddelen vuilniszakje,s en schoonmaak benodigdheden inbegrepen.

VVE Schoonmaak en VVE Beheerders Drunen

VVE Schoonmaak Drunen het schoonmaken van traphallen en trappenhuizen voor Vereniging van Eigenaren daarbij moet u denken aan schoonmaakonderhoud glasbewassing of een service contract voor riool keuken afvoer of wc verstoppingen
DSP Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf

Riool Verstopt Drunen Bel 073-5114425

Riool verstopt in Drunen uw wc, gootsteen of keuken afvoer loopt niet meer door, bel direct DSP voor een snelle en betaalbare ontstopping, de kosten voor het riool of wc ontstoppen zijn voor het eerste uur € 69,95 incl. btw en 3 maanden garantie

Glasbewassing Drunen Glazenwasser Voor Bedrijven En Instellingen

Er zijn verschillende soorten glasbewassing voor kantoor appartementencomplex of winkelcentra DSP Schoonmaakbedrijf Drunen heeft alle middelen in eigen beheer zoals ladders osmose (tuckersysteem) tot een hoogte van 18 meter maar ook een hoogwerker tot een werk hoogte van 20 meter.

Schoonmaakbedrijf Drunen is sinds 2001 actief in de schoonmaak branche, eerst als onderaannemer daarna zijn wij met succes eigen schoonmaakdiensten gaan uitvoeren. Eerst in de regio Den Bosch daarna ook in Waalwijk Tilburg Eindhoven Breda en Oosterhout. Ons streven is een betaalbare schoonmaakdienst uit te voeren waarbij de kwaliteit hoog is, met maandelijkse kwaliteitscontroles en een gedegen werk programma volgens het SVS (Stichting Vorming Schoonmaak)

Kantoren Schoonmaken

Kantoor Schoonmaak is belangrijk voor de algemene ruimtes zoals het dagelijks schoonmaken van toiletruimtes volgens vooraf bepaalde werkinstructies, een schoon bureau het stofzuigen van tapijt of het vlak moppen van harde vloeren, ook het gescheiden afval inzamelen zoals papier en restafval. Bij de schoonmaakdiensten van DSP Schoonmaakbedrijf Drunen zijn alle middelen inbegrepen ook vuilniszakken in verschillende maten.

VVE Schoonmaak en Beheerders

VVE Schoonmaken en Beheerders ( Vereniging van Eigenaren ) hebben algemene ruimtes die met regelmaat schoonmaak behoeven DSP Schoonmaakbedrijf Drunen kan het schoonmaakonderhoud uit handen nemen van uw appartementencomplex of wel traphallen en trappenhuizen. De bewoners samen met de beheerders stellen een aantal uren vast voor de schoonmaak en de kwaliteitseisen DSP Schoonmaakbedrijf verwerkt deze in een werkprogramma die tot op de puntjes zal worden uitgevoerd.

Glasbewassing

Er zijn verschillende soorten glasbewassing voor kantoor appartementencomplex of winkelcentra DSP Schoonmaakbedrijf heeft alle middelen in eigen beheer zoals ladders osmose (tuckersysteem) tot een hoogte van 18 meter maar ook een hoogwerker tot een werk hoogte van 20 meter.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is belangrijk voor de uitstraling van een object met onze hogedruk aanhanger kunnen wij uw gevels onderhouden en verwijderen van mos, groene aanslag of grijze waas, ook het verwijderen van graffiti behoord tot de mogelijkheden.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een van de specialisaties van DSP Schoonmaakbedrijf Drunen of het nu gaat over het machinaal schrobben van garages of het strippen reinigen en conserveren van linoleum of marmoleum DSP heeft de juiste methoden voor het klaren van de klus.

DSP Schoonmaakbedrijf Drunen

DSP is uw partner in schoonmaakdiensten voor kwaliteit en betaalbaarheid dagelijkse schoonmaak is er al vanaf € 21,- per uur.